Et gledelig gjensyn med duoen

Det er ganske lenge siden Rive Rolf filmen kom ut, det var vel i 2013 om jeg ikke tar helt feil. Som gamer så er det jo et must å få med seg disse filmene. De tar jo for seg spillunivers og popkultur på mange måter, i forrige film var det konsentrert til en spillehall, og nå slippes den herlige duoen Rolf og Vanilje fri på nettet.

Opprinnelig skulle jeg se Captain Marvel i dag men pga dårlig tidspunkt så ble det til å se en annen film og da falt valget på Rive Rolf 2. Jeg er glad den fortsatt gikk på kino, for jeg misset mange sjanser til å se den i Februar. Gud så glad jeg er for at det ble nettopp denne filmen.

Foruten det så har det vært en rolig, solrik og fin Søndag med kaffe og kanelbolle. Det er nå en uke siden min venn Budgie tok farvel, og jeg merker savnet godt. Den lille fjærdotten var kanskje ikke så stor, men han har tatt en stor plass i hjertet. Uka har gått veldig fort, det har vært litt jobbing, og litt personlig prosjekt jobbing. Treningsmessig så slo jeg ny personlig rekord på 3,2km løperunden min, og er godt fornøyd med det. I morgen er en ny uke og jeg er vel så klar som jeg kan bli for den.

Owlando