Nå har du fått vite litt om hva jeg holder på med for tiden, både på fritid og jobb, så da er det vel på tide å presentere seg selv skikkelig. Eller jeg kan iallefall gjøre et forsøk, sånn foruten det du allerede finner på siden om meg.

Navnet er Vegard Orlando, og jeg er da personen bak denne bloggen/nettstedet, jeg ser sånn ca sånn ut som på det bildet ovenfor. Noen dager ligner jeg, andre dager ikke. Jeg er Norsk-Colombianer, altså jeg er adoptert fra Colombia. En lang reise i ung alder, hele 9 måneder gammel, men det er nå ca 30 år siden, skal si tida flyr. Nettopp det å fly er noe jeg er veldig glad i, til tross for en heftig høydeskrekk, så er jeg utrolig glad i å reise rundt i verden. Det å se og å oppleve nye steder er noe av det beste jeg vet ved livet, og noe jeg alltid vil passe på å gjøre dersom jeg får muligheten. Det skyldes nok to reiseglade foreldre, og at jeg tidlig ble vant til å være på fly, det er jo tross alt ganske langt fra Colombia til Norge.

I løpet av de tretti årene så har jeg fått interesser innenfor kreative fag, med vekt på foto, video og grafisk-design. Selvfølgelig mye mer enn det også, men det er nå det som fokuset står på, iallefall når det gjelder jobb og sånt. Jeg har tatt en Bachelor i Digitale Medier, med to år først her i Norge og så det avsluttende året i Australia. Det å studere utenlands er noe jeg kan anbefale alle, og velg gjerne et land som ligger langt unna alt du er vant med, om du tør. Det gjorde iallefall jeg, og jeg angrer ikke ett sekund. Australia og Gold Coast er nok det første stedet jeg ville flyttet til dersom jeg skulle flytte utenlands noengang. Men hey, jeg trives meget godt i Norge, viktig å få med seg. Og sånn tips om du skal ut på utveksling, ikke gå å bli forelsket sånn rett før du reiser, det er ganske så dumt, haha.

På fritiden min så går det i gaming, trening, foto, video, og jeg har jo et sånt der YouTube prosjekt på gang da, det kan du jo se her. Jeg ønsker å produsere videoer både på Engelsk og Norsk, alt etter hva som passer. Kanalen min skal ha en blanding av ordentlige videoprosjekter, og gaming-video prosjekter som egentlig bare er for gøy. Foruten bloggen og YouTube så prøver jeg jo å fremme fotografi interessen min via Instagram og alskens andre sosiale medier. Følg meg gjerne på Instagram, og sjekk ut Facebook siden min, de har mye av det samme, I know, men det hadde vært sabla koselig om du ville følge meg. Liker du det jeg gjør så gi meg gjerne Likes eller feedback, og del gjerne med venner (eller spam folk) hvis du vil.

Sånn ellers nå for tiden går det i jobbsøk, og en evig søken for å finne ut av hvor karriereveien fører meg videre. Hadde vært innmari gøy om jeg kunne få en jobb via noe av det jeg gjør, eller at jeg kan få skapt en jobb ut fra mine interesser. Men hey, jeg er klar for det meste!

Jeg liker punktlister, så her har du noen kjappe fakta i nettopp det formatet:

  • Spontan
  • Redd for edderkopper
  • Elsker fugler
  • Drømmer i våken tilstand
  • Er litt for glad i Tikka Masala
  • Sesong gamer
  • Barnslig
  • Vil bli InstaFamous
  • Digger Marvel filmer
  • Optimist

Sånn, da har du fått litt mer informasjon om meg, når jeg tenker meg om så burde kanskje dette innlegget vært selve “Om meg” siden.

Owlando