Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger det eller slett det og start skrivingen!

En liten omstart igjen da

Det er 1. April og det var på tide med noe som ikke var en spøk. Velkommen på nytt til min blogg, det er ganske så tomt her nå, og det er meningen. Denne gangen var det ikke en serverfeil eller noe annet, det var rett og slett bare meg. Jeg trengte en liten omstart på dette prosjektet, og i skrivende stund så er jeg litt usikker på hvordan det skal gjøres fremover.

Hva er det denne gangen?

Årsaken er enkel, jeg har blogget oftere i det siste, men jeg føler det ikke er nok. Jeg savner den tiden da jeg la ut opp til flere innlegg per dag, og det er jo ikke akkurat det at det er lysten det står på. Men heller det at det krever litt mer enn hva det gjorde før. Det er på grunn av at WordPress sine redigeringsprogrammer ikke er helt enige nå etter Gutenberg oppdateringen (5.0) og at det satte mobilpubliseringen litt tilbake. Samtidig så vet jeg ikke helt om jeg vil gjøre denne nettsiden til en ren blogg, eller om jeg fortsatt skal ha det som en portefølje og hub til mine andre sosiale-medier.

Uansett første post er skrevet her nå, så vet dere situasjonen. Men for bloggens del så skal det fortsatt handle om min egen hverdag, foto, reise, spill og chill. Det gjenstår bare å se i hvilken form det blir. Til dere som har fulgt og fortsatt følger, tusen takk for det. Det skal ikke ta så lang tid, det kan jeg love dere. Vi blogges!

Owlando