Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger det eller slett det og start skrivingen!

WordPress

Og med det var vi igang, et nytt år, et nytt tiår, og selvfølgelig en ny blogg!

Dette er jo blitt en gammel vane, og jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror min kreative inspirasjon har vært på life-support de siste årene. Og jeg har lært og lest at det faktisk ikke er noe poeng i å tvinge den frem, det ender som regel opp med middelmådig resultat. Derfor ble det en lengre pause igjennom hele Desember, både for å tenke igjennom hva jeg skal gjøre, hvorfor den kreative energien har blitt så borte i alt.

Veien videre i det nye tiåret

Konklusjonen min er jo at jeg gir det ett siste forsøk, både blogg og Instagram får en siste sjanse. Kanskje det ikke er noe for meg lengre, kanskje det er en stund siden egentlig, bare at jeg ikke har innsett det. Men jeg følte nå for å gjøre dette siste forsøket her, og nå som vi går inn i både et nytt år og tiår, så synes jeg det absolutt er et godt tidspunkt å starte opp igjen. Så får vi se hvor lenge det går, eller om jeg skifter beitemark for kreativt utløp. Men nå er bloggen tilbake i ny drakt, og her vil du finne som vanlig blogg, portefølje, og sporadiske oppdateringer fra mine andre kanaler på de sosiale medier.

Jula er over, men selve feriemodusen er ikke helt avslått enda, men det er på tide å komme igang igjen. YouTube, Instagram og alt annet starter igjen i dag. Så får vi bare se hvor mye som kommer av seg selv. Jeg håper jo på at dette blir siste gang, og at det faktisk funker for meg, slik at jeg kan se tilbake i 2030, og lese dette innlegget som forteller hvor jeg var AKKURAT da det ble skrevet.

Håper du vil følge med på dette siste forsøket, dette digitale eventyret!

Owlando