Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger det eller slett det og start skrivingen!

Godt nytt år folkens og velkommen til det nye! Året 2019 er allerede her, og jammen så fort det har gått. Som sikkert merket så har det gått litt vel fort i svingene her, og bloggen her ser igjen et slags nytt ansikt. Det er noe med det der å ha OCD (tvangstanker), som gjør at det alltid vil være bra å starte ved starten av noe nytt. Men i dette tilfellet så skal det bli mer enn som så, dette er absolutt siste gang dette blir gjort. Fra og med nå så er det keepers.

Nettstedet Owlando har sett mye oppturer og nedturer, og mange ganger opplevd total utslettelse, men nå er det altså nok. I kommende dager nå så vil både porteføljen, bloggen, og de andre mediene på denne siden dukke opp. Og det er klart for å gå “live” som det så fint heter. Nå er riktignok denne siden vært live ganske lenge, men ikke helt i live.

Prosjektene som skal ut er en del foto samlinger, litt videofilmer, YouTube kanalen skal sparkes igang, og bloggen skal få et skikkelig innhold. Selvfølgelig skal det også være private greier på bloggen og den skal ha personlig preg, men gjerne noe mer også. Noe som i alle fall kan gi noe til leseren, for det har ikke akkurat vært så mye av det til nå.

Men med det sagt så vil jeg igjen ønske alle et godt nytt år, ønsker alle alt godt for 2019, og håper dere blir å følge med videre også inn i dette året. Jeg lover at det skal komme interessant innehold her for alle og enhver.

Nå skal rakettene nytes i godt selskap, enjoy!

Owlando