Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger det eller slett det og start skrivingen!

Jeg kaller det en slags fornyelse

Men det er jo ikke noe nytt? Haha, jeg vet, det er absolutt ikke noe nytt. Men for meg er det ganske nytt at denne bloggen igjen er blank. Eller det i seg selv er heller ikke nytt, men hva er det jeg prøver å si mon tro? Jo det jeg prøver å si er at jeg lot min OCD ta over nok engang, og da tenkte jeg det var greit å starte på første dagen i Juni. Her i Norge så er jo det sommer, andre steder er det vinter. Men for meg er det viktig at det er sommer. Har du fulgt med her litt før så har du sikkert vært vant til at det her skjer på spesielle dager. Jesus sin bursdag, første dagen i året, min egen bursdag, osv. Men ja, la oss komme til saken, bloggen er fornyet!

Hva er det denne gangen?

Det å blogge er noe jeg har et litt variert forhold til, det har gått like mye opp og ned som en berg-og-dalbane, og til tider så har den dødd og gjenoppstått flere ganger enn Jesus. Men hvorfor fortsetter jeg egentlig, og det har jeg egentlig ikke funnet svaret på selv. Bortsett fra at kake!!! Nei jeg mener, jeg liker å publisere bilder og tekst. Jeg liker basically det å skrive, og det er vel derfor jeg prøver. I samme slengen så er jeg litt tent på den tanken om å ha en egen hjemmeside på det store internettet, som kan fungere som en slags portefølje og samtidig som en personlig liten plass.

Og derfor er vi her nok engang, et blankt lerret uten innehold. Men nå som jeg faktisk har funnet et lite svar her, så tror jeg at det kan bli bedre med bloggingen fremover. En lang tid å tenkte jeg at det måtte være så profesjonelt hvis jeg først skal blogge om noe, men etter en kort tur innom blogg.no og nouw.com så innså jeg at det viktigste er bare å skrive. Om det så er om en kino, en dårlig dag, et sydentur, nye skoe, eller en sjelden Pokemon så er det uansett verdt å skrive om. Dette er min side, og mitt innehold, jeg er min egen sjef her. Og det skal jeg jammen meg utnytte! La oss komme igang!

Owlando