Da var det den tiden igjen, den tiden da man blåser opp en ballong, ser seg selv i speilet og innser at man ifølge normen er blitt ett år eldre. Ikke at jeg merker stor forskjell lenger, det er ganske lenge siden bursdagen bestod av grillpølser, en pappkrone og masse gaver. Som voksen består det mest av å spise et godt måltid med de nærmeste og å kanskje få en slant å legge til i sparegrisen som jeg ikke har.

Mange gjør sånn her rundt nyttårstider, men jeg kan jo prøve meg på et aldri så lite bursdagsforsett, altså #bursdagsforsett. Men hva skal det være, jeg har gått langt ifra urealistiske mål som å få en six-pack, spise mye sunnere eller det å bli Lotto millionær. På tide å bestemme seg for et knippe realistiske mål å streve mot, godt mulig det blir de samme målene for det nye året også, men da lar jeg nyttårsaften være en påminner om dette. Mitt eller mine bursdagsforsett er som følger:

Foruten det så må jeg jo si at bursdagen fikk en fin avslutning med middag på Jambo, og litt gaming på kvelden. Det gikk i super smash bros, og det er jo alltid gull! Og jo, jeg fikk en kjempefin kaktus på jobben! Det ble en kjempe fin dag!

Owlando