Treningsprogresjon og en mat-utfordring

Nok en uke er over, tida flyr for å si det sånn. Litt jobb har det vært, og ganske mye trening. Kjenner det på kroppen at det skal bli godt med helg. Selv om jeg også skal jobbe i helgen. Men det blir nok kos for det om, helger er som oftest det. Treningen har tatt av litt, og det føles bra på kroppen, jeg er i den tredje uken av en sånn spise utfordring, husker ikke om jeg forklarte om den tidligere. Det er nå sånn at det er en liste med noen punkter, det er litt som dette:

  • Ikke spis lyst brød
  • Ikke spis fast food
  • Ikke spis godteri
  • Ikke spis sjokolade (spesifikt)
  • Ikke spis hamburger (spesifikt)

Og flere punkter jeg ikke husker i farten, men det er mer fordi de ikke har så stort utslag på meg.

Det som er vanskelig derimot

Det er så innmari vrient, og det har virkelig bevist for meg selv hvor høyt jeg setter sjokolade når det kommer til min egen mat-pyramide. Selvfølgelig var alt det andre vanskelig også når man er vant med 2-3 kebaber per uke, en fritert kyllingrett og diverse annen hurtigmat.

Men nå er det tredje uken, og jeg lever fortsatt. Ikke bare lever jeg men treningen har også gått utrolig mye bedre i det siste. Jeg vet alle alltid sier at kostholdet er alfa omega når det gjelder trening og resultater, men jeg hadde ikke trodd det skulle være sånn. Jeg har til og med slått min egen løpe rekord i løpet av denne utfordringen, og den har jeg ikke vært nær engang tidligere.

Nå i skrivende stund tenker jeg egentlig at selv om utfordringen snart er over, så skal jeg kutte ut en del av det “vanlige”, for nå har jeg klart meg så lenge uten. Men det skal ærlig talt bli godt å kunne unne seg ei sjokoladeplate igjen.

Nå er det lunsj, og etterpå blir det mer trening før det bærer hjemover, da skal det bli godt med noe deilig mat, og litt TV-kos på Fredagskvelden.

Hva gjør dere i dag?

(Bildene i dag har ikke så mye sammenheng med innholdet, det skjer i ny og ne.)

Owlando