Da var man tilbake igjen

En liten pause fra blogg og sosiale medier har det vært, en aldri så liten break kan man kalle det. Men nå er jeg tilbake igjen, og her er litt planer fremover. Men først og fremst må vi ønske Mars velkommen, den første vårmåneden, og sånn som det har vært i dag så merkes det.

Skap noe eget

I min lille jobbsøk reise så har jeg ikke kommet så langt, det er ikke det at jeg ikke søker jobber, men det skjer liksom ikke så mye etter at søknaden er sendt. Og hos JCP har det vært litt jobbtørke i den siste tiden også så det har blitt litt i overkant mye fritid.

For mye fritid på hendene er jo hva man gjør det til, og nå har jeg bestemt meg for å prøve å skape noe eget. Jeg er i full gang med å lage en brand (merkevare) ut av Owlando. Logo, farger, ikon, skrift og mer skal på plass. Samt at det for alvor skal bli mer liv på YouTube kanalen som sist gang bare fikk en introduksjonsvideo, og det var det.

I samme slengen opprettet jeg en Patreon side, så i en drømmeverden så kan jeg få noe ut av det også. Planene ligger iallefall klare nå, og med såpass mye fritid på hendene så skal dette sparkes igang. Og skulle det ikke skje noe, så er det greit det også, for da har jeg sannsynligvis fått jobb!

Pausen er over!

Owlando