Jeg er kommet tilbake fra Larvik og Schweppes sampling, og nå er det Søndag og på dagsplanen står det lite. Man skal jo tross alt holde hviledagen hellig. Og hvordan gjør man det bedre enn å tilbringe tiden ute, og på Sørenga med en slags spennende bok.

Boken jeg leser heter Beyond Birth and Death, og det er en bok jeg fikk i forbindelse med en Hare Krishna festival som var midt i Oslo sentrum. Det var helt tilfeldig at jeg traff på festivalen, men det var virkelig moro. Det var noe med energien i det hele, folkene var bare så glade. Jeg vet egentlig ikke så mye om Hare Krishna annet enn det der mantraet man sier på repeat. Men jeg fikk nå denne boken, og jeg begynte å lese i den, og det var ganske spennende. Jeg har en tro på at ting kommer til en når det er meningen, så det var kanskje en grunn til at jeg fikk denne boken. Litt innsyn i andre livssyn er jo ganske greit. Selv er jeg jo agnostiker, men har alltid helt litt i retning buddhismen, og dersom jeg MÅTTE velge en religion så hadde det blitt buddhismen. Rett og slett fordi jeg synes den virker finest, litt sånn som Kardemommeloven i religionsformat.

Søndag er en fin dag, og den nytes best med sol slik som nå. Norge har jo hatt en ganske kald sommer i år, men endelig glimter sol og varme til. Det var jo derfor jeg dro hit i dag, og det var jo en ypperlig anledning til å lese videre i den boka. I tillegg til det så ble årets første bad endelig tatt, det var på høy tid.

Kommende uke så er det bare noen småjobber på listen, men mot slutten av uken bærer det ut på ny tur med Schweppes, da går turen til Tønsberg. Forhåpentligvis får vi fint vær også der, det er jo mye hyggeligere for alle parter når sola skinner. Det er liksom ikke så lett å dele ut gratis brus i regnvær. Men vi får se hva mer uken bringer.

Owlando