Velkommen til en ny kategori her på bloggen, eller nettsiden eller hva du nå vil kalle denne plassen. Fotoskolen er en kategori jeg har tenkt på ganske lenge, et prosjekt jeg har hatt på listen så altfor lenge. Men nå er det første steget tatt, og kategorien og den første posten er laget. Og planen med det hele er jo selvsagt å komme med grunnleggende fototips til deg som leser, forhåpentligvis klarer jeg å lære bort noe av det jeg selv har lært gjennom årene.

Jeg tenker at jeg begynner sakte, med det mest grunnleggende, så neste innlegg kommer til å handle om kameraet, hvordan det fungerer, og litt om de ulike modusene du finner på de fleste kameraer. Til info så kommer jeg til å ta for meg dette fra et Canon perspektiv, da jeg kun har hatt Canon kameraer, men det meste fungerer stort sett likt på de andre merkene også.

Jeg håper du får nytte av denne kategorien på sikt, la oss begynne! (I neste innlegg)

Owlando