En ganske så variert jobbhverdag

En vanlig greie folk flest gjør er jo å jobbe, og et vanlig spørsmål folk flest stiller nye bekjentskaper er: Hva jobber du med? (For det er allerede en selvfølge at du jobber med noe) Så hva er det jeg jobber med da, jo det er egentlig ikke helt lett å svare på.

Eller kanskje det er det, jeg jobber som frilanser, men ikke helt som den typen som leverer en spesifikk tjeneste og alt det der. Jeg jobber som frilanser for firmaet JCP, Just Cruzin Productions. Vi kalles vel egentlig Captivators nå, men det er basically en slags frilanserjobb. Og hva går så jobben ut på? Alt mulig, absolutt alt mulig. Jeg kan kort ramse opp noen høydepunkter i listeformat.

  • Pusefinn på Finn.no sine arrangementer. (Pusekatt maskot)
  • VG-lista Gladpatrulje (Promotør for VG-lista)
  • Franzefoss monster (Maskot på Oslo maraton og lignende)
  • OSL Oslo Lufthavn (T2, julehjelp, kundeteller og stand)
  • En sovende Dracula (JCP sin egen firmafest)
  • #RUTER informant ved trafikkavvik (Sikkert sett meg rundt omkring i Oslo)
  • Vert for RUTER SOMMER i år, masse ulike ting (Samba, Taekwondo, Teater, Scoot, osv)
  • Leder for bordmontørkonkurranse på IKEA
  • Juletre på Oslo S (Jeg var juletreet)
  • God morgen crew hos Coop (Iført et sel-kostyme)

Det er så mye mer enn dette, og jeg vet det er mye maskot jobber der, men det er fordi jeg digger maskot jobbene. Og det er veldig få som egentlig liker de jobbene, så da ender jeg ofte opp med å få dem. Siden jeg var liten har jeg alltid drømt om å være maskot, så JCP har jammen oppfylt den drømmen der ganske mange ganger allerede. Jeg håper igrunn at Angry Birds slår til med noe nytt snart så jeg kan kle meg ut som RED fra den serien.

Foruten alt det der så er det jo mer seriøse ting, men jeg skulle tross alt nevne høydepunktene. Og jeg kan ikke klage med en så dynamisk og morsom jobb, trivelige kollegaer og en stadig varierende arbeidslokasjon. Ingen dag er lik hos JCP, eller jo det er de jo forsåvidt når man har lengre pågående oppdrag, men du skjønner hva jeg mener.

Jeg hadde for en uke siden et toårs jubileum hos JCP, så det sier jo litt, helt siden jeg kom hjem fra studiet i Australia så var jo planen å finne en heltidsjobb. Men det har jo blitt litt tilsidesatt til tider når man har så mange andre morsomme oppdrag på lista. Ikke er det lett å få fulltidsjobb heller, så jeg trives med JCP imens jeg søker etter heltid. Hadde igrunn vært innmari kuult å kunne få seg en heltidsjobb hos JCP også.

 

Owlando