Når det kommer til nettsiden så har det vært litt sånn om og men når det kommer til å skape et design man er fornøyd med. Men hey, nå tror jeg faktisk jeg er kommet meg til det målet jeg har ønsket. Jeg har gått vekk fra min klassiske look, og gjort hele nettsiden om til en mer “profesjonell” side, det er fortsatt mye som gjenstår å ordne her, men jeg føler dette er rette veien å gå for nettsiden. Og for en gangs skyld kan jeg si at jeg tror dette kan være fint å vise frem til en potensiell arbeidsgiver, så snart alle portefølje bildene blir lagt til der de skal være.

Bloggen har også fått et annerledes utseende, jeg har vært ganske så fan av det å ha en sidebar som det heter. Men nå prøver jeg altså å la bloggen og hele den seksjonen ligge litt mer i bakgrunnen enn tidligere. Istedenfor at bloggen er det første som møter deg, så er det nå bare en del av denne sidens mange seksjoner. Mulig jeg gjør noe mer redigering på selve logoen fortsatt slik at den skal stå mer i stil til nettsiden og mitt generelle visuelle uttrykk. Men ja, det kommer helt an på. Ta gjerne en kikk på siden, og kom gjerne med tilbakemeldinger, ha en fin dag.

Owlando