Velkommen til mitt nye nettsted!

Da var det Oktober, høstens kalde luft har allerede strømmet rundt i hovedstaden noen uker nå, og det er stadig mer og mer deilig å sitte inne. Altså ikke i fengsel, men bare det å holde seg innendørs. De fleste jobber jeg tar nå foregår innendørs, rett og slett fordi jeg er lei av å være syk. En måneds forkjølelse er nok til å ta motet fra mange, men nå er jeg altså lei. Uansett så var det ikke det denne posten skulle handle om, men rett og slett en ny start på ting og tang. Jeg har i flere år nå prøvd å holde denne bloggen i gang på Engelsk, usikker på hvilken retning jeg ønsker å ta, og jeg har aldri funnet den, sånn helt ærlig. Jeg er ikke sikker på om jeg har funnet det nå heller, men jeg prøver nå med å endre en fundamental ting, språket. Lenge har jeg ment at jeg uttrykker meg bedre på Engelsk, men kanskje det ikke er så sant som jeg håpet det skulle være. Så nå er det altså her, bloggen min går den Norske veien. Så får vi se om det fungerer. Hvor det vil lede vet jeg ei, men det er jo det som gjør det spennende vil jeg tro, håper du finner noe nytte og/eller glede fra dette nettstedet.

Er du ny her?

Er du ny innom her så kan jeg fortelle deg litt om bloggen/nettstedet i samme slengen. Dette nettstedet har dødd og gjennoppstått mer enn 47 katter med 9 liv hver. Kort fortalt, det har gått opp og ned, og siden jeg lider av en OCD, tvangslidelse som det så fint heter på Norsk, så har dette nettstedet blitt regelmessig tømt for innhold. Jeg får rett og slett et innfall om at jeg må slette alt og starte på nytt for at ting skal bli bra, men så blir det jo aldri det, og så gjør jeg det igjen. Men her er da enda et forsøk på å rette opp, og å bekjempe denne tilstanden. Her på nettstedet kan du finne ting relatert til fotografering, reiseliv, og en smule grafisk design greier. Men hovedfokuset følger disse stikkordene:
  • Fotografi
  • Reiseliv
  • Videoproduksjon
  • Grafisk design
Mer innhold kommer så snart som det bare går, så følg meg gjerne videre på denne nyoppstartede bloggferden, og dette forsøket på å komme over en tvangslidelse. Takk for meg, og ha en fin dag! Owlando