Alt har en ende, også smoothie

Nå er vi tom for smoothie, og vi har heller ikke lengre lov å stå ute for å gi folk en fruktig start på dagen. Solkremen har gått som varmt hvetebrød til tross for at vi befinner oss i Norge i en av de kaldeste vintermånedene. Jeg hadde ærlig talt aldri trodd akkurat det der. Vi befinner oss tross alt i et ganske solfattig land, og attpåtil så er det midt på vinteren. Smoothien var også populær, siden vi gikk tom før planlagt. Men sånt kan jo skje, man vet aldri hvor mye man skal beregne.

Men men, oppdraget er ferdig og det er vel kanskje like greit med tanke på hvor kaldt det har vært. Som regel tenker man at hvis man skal jobbe innendørs så tar man det for gitt at det er romtemperatur der man er. Nå har jeg lært å alltid dobbeltsjekke hvor man faktisk skal stå, for å stå på Nationaltheateret T-banestasjon er faktisk værre enn å stå utendørs. Og det er ene og alene på grunn av vinden som konstant blåser igjennom tunnelen. Kulda blir enklere å takle når man er i godt selskap, og det har det vært hele veien. Samt vi har jo også fått smakt litt av smoothien vi har delt ut, man må jo kvalitetssikre det man deler ut, ikke sant?

Men men, ukene er over, og jeg tror at mange har fått glede av at vi har stått der. Og forhåpentligvis har noen flere fått øynene opp for American Express sin relansering i Norge, det var jo kind of poenget med at vi stod der og gjorde det vi gjorde. Helgen står for tur nå, og jeg har fullført 3 av 3 treningsøkter denne uka. Mulig det blir en til i løpet av helga, men det vil tiden vise. Ønsker alle sammen en god helg, og til dere spesielt interesserte så kan jeg si at det kan være at noe spennende skjer på Mandag. Jeg venter spent!

“Telenor, noe er på vei.”