Jeg er allerede klar over at tittelen sånn egentlig er ganske feil da jeg har streamet en del før, men det er i alle fall min første Fortnite stream, kanskje. Neida jeg husker faktisk ikke, jeg har ikke spilt mye Fortnite, og jeg er ikke spesielt god i det, men det er nå moro uansett. For hvor mange andre steder kan man løpe rundt å være en kylling-hane hybrid med maskingevær? Ikke vet jeg, det er mye rart i spill for tiden. Denne første livestreamen markerer begynnelsen på en sånn cirka fast stream hver uke. Selvfølgelig blir det jo stream anytime jeg måtte føle for det, men jeg skal prøve å få til en fast hver uke. Spillene vil variere da jeg spiller en del varierte spill, det sier seg selv. Men du kan forvente deg titler som Fortnite, Minecraft, Sonic Mania, Battlefield-serien, Red Dead Redemption, GTA5, Destiny 2 og flere. Språket vil være en blanding av Norsk og Engelsk, men hovedsaklig Norsk, dog jeg blander disse like godt som korna i en peppermix så jeg håper dere holder ut. 

Fortnite er som nevnt ganske så nytt for meg, ikke sånn at jeg ikke har hørt om det, for jeg har både hørt masse om det og spilt det litt. Det er jo som kjent et spill som hører til i Battle Royale sjangeren, en relativt ny sjanger som har et ganske enkelt konsept. Man er et knippe spillere (alt fra 30-100) som slenges ut på et stort område, og her skal man samle våpen og å sikre egen overlevelse. Målet med modusen er å være den siste igjen som lever, altså, drep alle de andre uten selv å bli drept. Fortnite har lagt til litt ekstra krydder ved å flørte litt med Minecraft, slik at det å bygge ting også er en del av spillets kjerne. Trenger du en vegg å stå bak, bygg en!

Men nå er det jo ikke det jeg spiller i denne streamen, hvorfor ikke? Fordi jeg ikke er så fan av den bygginga sånn egentlig, jeg foretrekker vel PUBG når det kommer til det. En ren battle-royale uten bygging, mulig jeg tenker slik siden jeg er totalt elendig i å bygge, og at jeg bare blir forvirret av det. Og la meg si det sånn, hvis du er den eneste som ikke bygger, så stiller du ganske dårlig på resultatlista. 

Det jeg spiller i dag derimot er en ny modus i Fortnite, godt kjent som Rumble. Det er mer som en Deathmatch type spill, man kan dø om og om igjen uten å måtte starte et nytt spill. Men derimot, spillet slutter når ett av lagene når 100 kills, så det er jo fortsatt ganske greit å prøve å holde seg i live, selv om det ikke ser sånn ut fra streamen min. Det går mer på min ferdighet i spillet. Uansett, det er gøy!

Ta gjerne en kikk på streamen, prøv gjerne spillet selv, og stay tuned som det heter på godt Engelsk. Du får også dette spillet på mobil forresten.

Owlando