Tiden flyr litt for raskt

Så var den dagen kommet da, den dagen jeg kom til nivå 31 i livet. Aldri hadde jeg trodd at det skulle gå så raskt å komme hit, men her er jeg nå. Om jeg liker det eller ei, det vet jeg faktisk ikke. Å fylle 30 var ikke noe stor greie for meg, men det å fylle 31 har større innvirkning på meg. Grunnen til det er at jeg tenker på følgende måte: Når man er på 30 så har man enda ikke begynt ferden mot 40. Man har på en måte bare akkurat kommet seg opp på forrige klippe, men når jeg nå fyller 31 så har klatringen til neste topp faktisk startet. 

Folk gjør vel vanligvis det her ved nyttår osv men jeg tror jeg skal love meg selv en eller to ting for år nummer 31. Jeg har lyst til å skaffe meg en ny skill, og jeg har lyst til å lære meg en ny skill. Nå merker jeg at jeg er mye inn i spill terminologi siden jeg ikke kom på noe bedre ord enn skill, ferdighet heter det vel på godt Norsk. Men ja, jeg har lyst til å lære meg noe nytt, og å forbedre en eksisterende en. Mer enn det vet jeg ikke enda, men jeg skal bruke resten av November på å tenke på nettopp det.  Foruten det så skal jeg love meg selv å bli flinkere på å trene fremover også, det er noe jeg bare kan vinne på, med mindre jeg ødelegger ryggen eller beina i forsøket. 

Uansett, nå er ferden påbegynt, jeg har stått opp og kommet igang med denne dagen. Ha en fin dag videre folkens! Blir det kake på meg i dag så kommer det bilde av det senere, adios!

Owlando