Bio

avatar

Vegard Orlando

Fotograf, Designer, Blogger & YouTuber

Hola, her er jeg, en 30 år gammel fyr med masse ulike interesser innenfor alt og ingenting. Jeg lever livet etter filosofien om at livet er et eventyr man selv skriver, gjør det meste ut av det! Jeg elsker reiseliv, fotografering, og andre kreative påfunn som kan krydre opp hverdagen litt. Sånn ellers tar jeg på meg freelance oppdrag, og drifter denne bloggen med mer. Andre interesser er tv-spill, trening, musikk, og å finne ut av random greier.

Vil du vite mer om meg så følg gjerne med på denne bloggen, det er nok en god måte å bli bedre kjent med meg på. Takk for at du tok turen innom, ha en fin dag videre, og gjør det meste ut av den.

Owlando


Foto og film
Det å ta bilder er noe jeg har gjort i mange år nå, det begynte tidlig med at jeg fikk låne pappa sitt gamle speilreflekskamera, og interessen er like stor den dag i dag. Jeg elsker å fotografere og å filme, rett og slett fordi det gir meg en mulighet til å ta vare på mange minner, og det vise verden slik jeg ser den.
Reiseliv
Noe av det første jeg gjorde i livet var å reise en lang distanse, hele veien fra Colombia til Norge. I tillegg har jeg to reiseglade foreldre som har tatt meg med på mange reiser rundt omkring i verden. Å reise er å leve, å kunne se verden, treffe nye mennesker, og å oppleve andre kulturer er det absolutt beste jeg vet.
Grafisk design
Lysten på å jobbe kreativt og det å lage logoer, figurer og lignende gjorde at jeg tok en utdannelse innenfor grafisk design. Et valg jeg ikke angrer på, og jeg håper at jeg en dag kan blande denne utdanningen sammen med interessen for foto og reise. Inspirasjon kan man finne overalt i verden, så lenge man har et åpent øye.