Da var jobb-året påbegynt

I fjor var årets første jobb en JCP jobb, ikke så rart med tanke på at jeg går inn i mitt tredje år for firmaet. JCP er jo en masse ulike jobber, litt mer forklaring om dette kommer i eget innlegg.

I år er årets første jobb å være statist, for DNB i en fiktiv visning av en leilighet. Rett før jul var jeg også på en sånn jobb, forrige jobb var en seriøs utgave og nå er det en komisk utgave. Vi skal være del av en parodi på en visning, han som spiller eiendomsmegler er komiker. Og hans rolle er å være en eiendomsmegler med null peil på hva han gjør. Det blir moro!

På vei til jobb så er det greit med litt påfyll, og nå kommer den biten av innlegget som inneholder reklame. Jeg elsker Funky Frozen Yoghurt, men ikke selve yoghurten, rettere sagt er det smoothien jeg digger. De finnes på Arkaden i Oslo sentrum og på Storo senteret. Der har de byens billigste (tror jeg) smoothie, 50,- for dagens smoothie. Her pleier jeg å stikke innom nesten hver gang jeg er i byen og er litt småsulten. Legger man til 10,- så får man proteinpulver og ingefær oppi også, digg it!

Men nå er det rett før jobben starter, jeg var tyve minutt for tidlig så jeg tilbrakte de siste minuttene i en Ringen Kino Supreme stol. Det var like ved, så hvorfor ikke? Nå ble jo dette også reklame, sorry!

Håper dere har en fin dag!

Owlando