Det nye året startet ganske så rolig, når det kommer til jobbfronten så var det såpass rolig at man kan nesten si jeg startet med to ukers ferie. Men sånn er det i freelancer bransjen, det er ikke alltid man har noe arbeid. Jeg vet ikke helt om jeg var flink nok til å bruke tiden fornuftig heller, men det er et punkt til forbedring.

Nå har jeg ikke all den tiden lengre, dessverre er det bare midlertidig men nå har jeg i alle fall jobbing de neste tre ukene. Mandag – Lørdag, og det er ganske så godt. Å komme seg ut blant folk igjen, og å ha noe å gjøre foruten å jobbe med sine egne prosjekter. Jeg er litt sånn at jeg ofte låser meg i mine egne prosjekter hvis jeg får for mye tid med dem. Men hey, jeg ar jo i det minste klart å få denne siden på beina, til og med porteføljen min har blitt lastet opp, den blir nok revidert ganske snart igjen men det får nå være.

Her skal jeg bo en del av jobbtiden!

Så hva jobber jeg med?
Prosjektet er for America Express, eller bare AMEX om du vil. Det er jo det der kortselskapet som har ganske så lukrative bonuser dersom du reiser mye. De har lyst på å synes litt mer i disse dager, og i forbindelse med det så kan du finne meg og flere andre på Nationaltheatret t-banestasjon, hos oss kan du få gratis smoothie dersom vi har flere igjen. I tillegg til dette kan du få med deg ei fin drikkeflaske laget av Amerikansk glass (tullball), og en liten tube med solkrem (i Januar?). Og et postkort du kan sende til venner og familie med fin reklame og lite subtil hinting om at de også bør skaffe seg American Express.

En liten sydentur i et lite glassbur, det er en del av jobben min. Hvis du kommer på Nationaltheatret i nærmeste dager så skjønner du hva jeg mener. Jeg er da den personen som satt inne i glassburet. Solbriller, badeshorts, og resten av sydenpakken. Alt det der på bare noen få kvadratmeter, ganske så fantastisk. Men seriøst, kom innom!

Vi har litt mat servering i ny og ne også.

Foruten det så har denne ukens gjøremål egentlig bare vært det, og trening. Begynner å føle at jeg faktisk kommer en vei med trening for en gangs skyld. Dog jeg trener jo på Fresh Fitness så jeg taper ikke så altfor mye dersom jeg ikke trener heller, i motsetning til Elixia støttemedlemmene der ute. Jeg vet det er en del av dere der ute, føler du deg truffet bør du heller ta en tur på senteret nå istedenfor å irritere deg over det jeg skrev.

Det er ganske så kaldt, på jobb og ellers!

Halve Januar er gått allerede, noen fast jobb har det enda ikke blitt men jeg er fortsatt optimist. Det er jeg for såvidt for det meste av tiden så det er ikke noen forandring der. Jeg håper jo selvfølgelig på at det skal dukke opp en jobb som jeg faktisk kan få, istedenfor å bare motta de standard “Takk for at du søkte, du kom dessverre ikke med i denne omgang.” meldingene. Det har dessverre blitt en del av de der. Hvis det blir et gap i arbeidsflyten så tror jeg at jeg skal omgjøre CV’en enda en gang, noe må jeg jo gjøre feil.

Uansett, det er ikke i tankene akkurat nå, for i skrivende stund så sitter jeg på Espresso House Continental, har nettop drukket en Kaffe Mocca og skal straks avsted til Nationaltheatret for å dele ut gratis greier igjen. Kom innom som sagt, vi står der fra 08-20 hver dag, unntatt Lørdag. Både denne uken og neste uke. Vi sees!

Får lære seg litt da når man først er på café og venter på at jobben skal starte.

Owlando