Om meg

Vegard Orlando | Owlando

Sevlerklært innholdsprodusent

Heisann, dette er plassen der du kan finne ut litt om meg. Jeg er fyren på bildet der, jeg bor i Norge, og har ganske mange kreative hobbyer. Mine hovedfokus er på fotografering, og grafisk design, i tillegg til dette så har jeg plukket opp interessen for video. Jeg streamer på Twitch, lager videoer på YouTube og poster bilder på Instagram. Jeg elsker også å reise, og gjør dette så fort jeg har anledning, drømmen er å se det meste i verden før jeg forlater den. Foruten det så er jeg ganske sporadisk, og lever på en dag-for-dag filosofi, og jeg liker det slik. Livet er et eventyr, gjør det meste ut av det!


FOTO
Det begynte når jeg var liten, da fant jeg pappa sitt gamle speilreflekskamera i kjelleren. Dette fikk jeg låne, og jeg fikk prøvd meg på fotografering for første gang. Det ble mye feilfokuserte og ubrukelige bilder, men iveren var vekket. Jeg fortsatte å ta bilder, og lærte meg gradvis mer og mer. Nå i dag har jeg tatt en utdanning innenfor fotografering og tar på meg freelance oppdrag.
REISELIV
Noe av det første jeg gjorde i livet var å reise, hele veien fra Colombia til Norge. Med to reiseglade foreldre så adopterte jeg kjapt gleden ved å reise. Og nå gjør jeg det så ofte jeg kan. Det er så mye å se her i verden, og jeg har en drøm om å få sett mest mulig av den før jeg forlater den. I samme tid vil jeg ta bilder med meg for å vise verden fra mine øyne, slik jeg ser den. Livet er et stort eventyr.
GRAFISK DESIGN
Jeg har alltid likt å tegne figurer og å lage ulike illustrasjoner. Denne interessen ledet meg omsider til å ta en utdanning innenfor grafisk design. En utdanning jeg stadig vekk bruker i form av freelance arbeid, og egne prosjekter slik som denne nettsiden. Design er overalt, og jeg elsker den kreative måten å jobbe på når man jobber med ulike design. En herlig miks av form og farge.