Elsker å lage spillvideoer, hater skrekkspill, kombiner det!

Ja, da var jeg tilbake igjen, det er vel gått en stund siden sist jeg laget noe spill relatert på kanalen min. Det er gått evigheter siden siste jeg gjorde noe på kanalen min i det hele tatt. Men jeg skal prøve å bli flinkere på det der nå. Og jeg starter opp på værste tenkelige måte, nemlig å spille skrekkspill. Velkommen til min nye serie med Outlast: Whistleblower. Vi får se hvordan dette går.

Det er to grunner til at jeg startet med dette igjen, grunn nummer en er fordi jeg savnet det, det var alltid noe gøy med å gjøre dette. Uavhengig av hvor mange som så på, det var liksom noe særeget med det. Spør meg ikke i detaljer for jeg har ingen anelse. Grunn nummer to er også ganske viktig fordi, det å lage videoer, redigere litt og å publisere gjør at jeg vedlikeholder de kunnskapene jeg har lært både via utdanningen min og ting jeg har researchet på nett selv. Det er jo på en måte en del av det jeg ønsker å drive med. Foto, video, og grafisk, så ved å jobbe med sånne ting som det her så holder jeg egenskapene vedlike, og jeg forbedrer meg. (Forhåpentligvis).

Og jo, her er episode 2 også. Ble litt effektiv når jeg først var i gang.

Owlando