Hei August

Da var det klart igjen, ny måned, nye muligheter, og her er en liten oppdatering fra meg!

Det går sånn ca en måned mellom hver gang, kun avbrutt av små innlegg de gangene jeg kommer på det i farta. En ny måned er i gang, teknisk sett er høydepunktet av norsk sommer forbi for denne gang, men vi kan jo alltids få en sommerlig August måned også, hvem vet.

Folk begynner å komme tilbake på jobb og i dag var en ganske hektisk dag sammenlignet med de forrige ukene. Men det er godt å se folk igjen også, selv om jeg kommer til å savne det å ha på høy musikk og å høre på podcast. Men jeg tror jeg kommer til å gjøre det i ny og ne uansett, jeg har jo ørepropper.

Det er ikke mye nytt å melde, sommeren kom og det ble mye sommerlige aktiviteter. Sol, bading, middager ute, litt fest og en tur til Nord Norge for å oppleve midnattsol. Og store ferien har det ikke vært i år til nå, men jeg håper på å komme meg til Italia eller noe i løpet av høsten.

Planene for denne måneden er å komme igang med trening igjen som vanlig, og å få meg noen bedre rutiner på ting og tang. Det er ikke så mye som skal til, men det er hardt å begynne. Jeg er mer motivert nå enn tidligere, så får vi se hva måneder bringer.

Nå er det straks natta, i morgen venter en ny dag. Og skulle det bli eneste innlegget i august så ønsker jeg dere alle en riktig flott August måned.

Owlando