Vekket liv i min YouTube kanal

Det har tatt mange år, opp og ned med aktiviteter og planer, men nå var første steget tatt. YouTube kanalen min har fått en kanal-trailer, sjekk den ut!

Yes da, da har det faktisk skjedd, etter mange år av og på. Min YouTube kanal har fått seg en kanal-trailer, og jeg har lagt litt planer for hva den skal fylles med. Det er jo litt fordi man har så mye fritid at man må finne nye ting å gjøre, og det slo meg brått at jeg har lyst til å live opp denne igjen.

Videoen får tale for seg selv, så jeg kommer ikke til å skrive så mye om det fremover annet enn at jeg har ambisjoner om jevn aktivitet på kanalen uansett om det blir noen følgere eller ikke. Men som alltid og som fersk YouTuber må man jo nesten reklamere litt, så ta en tur inn på https://www.youtube.com/owlando og gjerne Like & Subscribe. Vi sees folkens!

Owlando