Ukens anbefaling: Trening med Pamela Reif

Her kommer ukens anbefaling igjen, og denne uken er temaet trening. Ta en kikk på dette, og kanskje kan det vekke en gnist som på sikt får deg i bedre form!

Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg skulle skrive mer om treningen for 2021, og her kommer det, i form av ukens anbefaling. Ukens anbefaling er trening med Pamela Reif, i form av en rekke YouTube videoer du kan se på trygt i ditt eget hjem. Mye av øvelsene hun gjør krever ikke noe ekstra utstyr, bare deg og gjerne en treningsmatte å ligge på, for din egen komfort.

Videoene er varierte og du vil garantert finne noen du liker. Det trenger ikke kreve så mye av deg for å trene, og med disse videoene vil jeg si du får en ganske heftig workout, selv svetter jeg som en gris under disse øvelsene. Jeg er nok ikke særlig godt trent i annet enn å løpe, men med disse videoene er planen å komme i form, uansett om treningssentrene åpner i år eller ikke. Nok engang et kort innlegg, men sjekk ut videoene!

Du kan se mer videoer på hennes kanal her: https://www.youtube.com/c/PamelaRf1/featured

Owlando