Tilbake til Ho Chi Minh

I dag skjedde det ikke stort annet enn at jeg kom meg tilbake til Ho Chi Minh, og til flyplassen. Hvor jeg skal campe frem til flyet mitt til Thailand går.

I dag ble det som alltid en tidlig start, men ikke like tidlig. Bussen dro ikke fra Mui Ne før klokka var 12. Så det var tid for litt bading og standard turist kos før det var på tide å reise tilbake til Ho Chi Minh. Jeg har jo tross alt bodd på et ganske trivelig hotell ved stranden, så det var greit å nyte det litt.

Men ja, blir en veldig kort blogg i dag, en buss er ikke så mye å skrive om. Og jeg må innrømme jeg sov mesteparten av turen også. Jeg har ikke merket det så mye enda, men varmen og alle gjøremålene, det tar litt på kroppen. Så derfor sloknet jeg kjapt når jeg kom inn i bussen, air conditionen gjorde det veldig deilig å sove under et pledd i flere timer.

Vel fremme i Ho Chi Minh var det på tide å finne enda en buss, som dro rett til flyplassen. Og der er jeg i skrivende stund, nå skal jeg campe her til flyet går mot Bangkok i morgen, grytidlig som vanlig.

Owlando