Fossefall og mer natur

Lite planlagt i dag, jeg tar det på sparket, prater med litt folk og får tips. Dette leder meg ut i naturen, og Gud for en deilig dag.

I dag var det absolutt ingenting planlagt, så jeg lot bare ting skje. Det endte opp med å prate med noen folk utenfor hostellet, og de ga meg noen navn på ting jeg burde se, litt utenfor byen.

Stikkordet for dagens oppleveleser var rett og slett natur, fossefall, skogsvandring og litt lokal mat (ikke Balut). Og det er egentlig det jeg gjorde i dag, grunnet urutinert lading av kamera og film, så ble veldig lite dokumentert denne dagen. Men jeg koste meg, fikk sett utrolig mye, og nøt den deilige naturen. Ut mot kvelden ble det enda en kveldsvandring i Cebu, merker at det begynner å ta på litt med denne backpacker stilen. Men jeg tror jeg skylder det meste på varmen, men hey bagasjen jeg har med meg veier også litt.

Men ingenting helbreder mer enn et bad og synet av det deilige fossefallet.

I morgen blir det siste dag i Cebu, og tur til flyplassen en gang på kvelden. Jeg har lyst å få med meg mer av Cebu, så vi får se hva det blir til i morgen.

Owlando