Ut på tur til Napoli

Min første dag starter med en reise

Som en bursdagsgave fra mamma og pappa, så ble det en tur til utlandet. Nærmere bestemt Italia, og byen Napoli, eller Naples som den kalles på engelsk. Selv foretrekker jeg Napoli bedre. Her skal vi være frem til Fredag og håper på bra vær under reisen. Uansett vær så er det i hvertfall varmere enn hjemme i Norge. Det skal bli godt å få kommet seg ut på reise igjen, etter så mange dager på Gardermoen der jeg bare står å ser på at andre skal ut å reise. Endelig er det min tur igjen!

En kort mellomlanding i München

Flyet dro fra Gardermoen i 06 tiden på morgenen, ganske så tidlig altså. Noe som innebar at jeg overnattet på Gardermoen, rett og slett fordi det var enklest slik. Å sove ute på benkene på en flyplass er noe jeg har gjort før, det er ikke behagelig, men det går nå for det om. Jeg satt å spilte World of Warcraft med en kamerat så da gikk tida litt fortere. Litt søvn ble det også.

Flyturen til Italia ble fordelt på to turer, så det ble et lite stopp i München på veien, tror det var en time eller to vi var der. Det var tid nok for en brus, og for å sjekke flyplassen. Gardermoen har litt å lære av hvordan ting er lagt opp der. Men det er vel for sent å gjøre noe med det nå, bygd er bygd.

Våt velkomst i Napoli

Da vi landet i Napoli så ble det fort klart at været ikke var på sitt beste i dag. Det var kjølig, det var grått, og det regnet. Men som det sies, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Må innrømme at jeg stolte litt for mye på YR.no da de nevnte at det skulle være 19 grader og sol, så jeg har kanskje med meg litt dårlige klær. Men samma det, man får gjøre det beste ut av det man har.

Vi ankom hotellet, pappa hadde ordnet et supert hotell midt i smørøyet, så det var lett for oss å komme oss rundt omkring i Napoli. Av en eller annen grunn fikk vi en topp suite, så det var jo en fin bonus, så tusen takk til Grand Hotel Europa i Napoli.

Hovedattraksjonen er pizza

Jeg skal si det rett ut, en av de mest viktige faktorene ved at valget falt på Italia var rett og slett på grunn av maten. Jeg er en pasta og pizza elsker, det er noe av det beste jeg vet, og jeg har spist det siden jeg kan huske. Og man får virkelig ikke bedre pizza og pasta enn det man gjør i Italia. Napoli er i tillegg kjent for å være opphavsstedet til Margherita pizzaen. Så i kveld ble det en pizza Margherita på meg, og fy flate så god den var!

Satser på bedre vær i morgen, følg med videre!

– Owlando-

Advertisements

Legg igjen noen ord