Trøtt og slapp

Men det er bare midt i uka

Det spiller virkelig ingen rolle, noen ganger så blir man litt ekstra sliten om høsten. Det er mørkt, været er labert og ikke minst er det kaldt. Samtidig hjelper det ikke når man er på tidenes døveste oppdrag som varer i 7 timer. Men nei, snart helg sier nå jeg. Japp, dette var veldig klagete, beklager det.

Over til noe mer gøy, det magiske tallet

I helgen så fyller jeg år, og det er ikke helt et vanlig tall jeg skal bevege meg over til. Kapittel 29 er snart ferdigskrevet, og kapittel 30 er snart klart til å begynne. Holdt på å si at vi er halvveis i historien, men det er ikke helt planen å avslutte etter 60 kapitler. Det skal bli moro, samle gode venner til en liten feiring, og uken etter så tar jeg en tur utenlands igjen, det ser jeg virkelig frem til. Destinasjonen er Napoli i Italia, og skal love det blir en del bilder i løpet av den turen.

Dagen videre kort fortalt

Senere i dag blir det både mat og kino med kamerater, filmen som skal sees er Thor: Ragnarok. Gleder meg som bare det, selv om jeg alt har sett den, hehe. Og mot kvelden blir det mer gaming, da jeg nå skal fortsette på min Sonic Forces Let’s play serie på min YouTube kanal. Du kan se den første episoden her:

Hva skal du i dag?

-Owlando-