Trent, tjent, indre fred og matkoma

Vært å trent og penga tjent

Som enda ett oppdrag i JCP så var dagens jobb å dra på Sats Elixia for å trene. Statist på treningsstudio er ganske nice, fem hundre kroner tjent og en rask treningsøkt ble gjennomført, og alt før klokka 12.

Skal si det er ganske godt å komme vekk fra vaktene på Gardermoen, dog jeg savner de folka der da selvfølgelig. Men nå er jeg tilbake i JCP modus, og tar på meg masse stilige oppdrag igjen.

Matkoma og YouTube er farlig

Etter trening så kom jeg meg hjem og tok en god dusj. Siden det var tilbud på favoritt mikro-maten min så kjøpte jeg også med ekstra. Favoritten er selvfølgelig Sarita’s Tikka Masala, den finner du litt her og der, den er rett og slett super!

Det ble en god porsjon tikka og litt YouTube på sofaen, og der ble jeg faktisk. En matkoma værre enn på lenge traff meg, jeg spiste vel i 13 tida, og først nå i skrivende stund har jeg kommet meg opp av sofaen. Gud det var dumt det skulle vare så lenge, men men, det der er hva man kaller indre fred.

Innevær er tross alt innevær

Så hva er planen videre for dagen, nei det skal jeg si ganske enkelt med ett ord, ingenting! Jeg er sånn fortsatt groggy etter maten, det er mørkt ute, og ganske kjølig. Det blir kanskje ikke sofaen, men litt tid på Mac’n blir det. Bildebehandling og litt spilling utover kvelden er vel det jeg tenker egentlig.

Hva med deg? Hva har du gjort i dag?

-Owlando-

Advertisements

Legg igjen noen ord