Event: SpillExpo 2017

TV spill messa er her

Som regel når det nærmer seg bursdagen min så får jeg en god gave fra spillnorge. Det er at Norges største (og eneste?) spillmesse arrangeres rett før eller rett etter min bursdag. Og det gjelder i år også, og jeg er på plass som alltid.

Masse spill og smash turnering

Her på messa er det super god stemning, gamere og cosplayere i fleng. I år er også Nintendo offisielt med og har egen stand. En gigantisk statue av Mario er lett synlig i det man går inn på messa. Nært statuen er en mengde Nintendo switch konsoller, klar for å bli spilt på. Spillene er blant annet det nye Super Mario Oddyssey, Zelda Breath of the wild, Splatoon 2 og flere. På messa var det også flere turneringer i spillet super smash brothers. Her fikk jeg prøvd meg mot en del folk, og merket fort at jeg bare er ganske god mot mine nærmeste venner. Men sånn er livet, hehe.

Retro minner og sånt

Foruten nye konsoller så var det også en haug av gamle konsoller. Og det er minst like gøy som de nyere konsollene. Det er jo et blast from the past som det heter. Gode nostalgiske minner kommer frem av å se gamle konsoller jeg selv hadde og ville ha da jeg var liten.

Søken etter Karl og Rune

Ja foruten å besøke messa så har jeg også brukt litt tid på å prøve å finne Karl og Rune fra LevelUp. Dessverre så fant jeg dem ikke i dag, og jeg får neppe besøkt messa senere denne helgen da jeg selv feirer bursdag i morgen. Og Søndagen vil antageligvis bli viet til fyllesyken. Men bedre lykke neste år!

Her er litt flere bilder fra messa.

-Owlando-