Sofa superhelter og julebord dagen

En meget slapp dag

I dag har det vært en super rolig dag, mye på grunn av at jeg gradvis går på mangel på søvn, men også fordi det i går var julebord med jobben. Der var det litt julemat, og gratis drikke hele kvelden, sånt er ganske farlig. Men det ble ikke så mye drikke på meg, men nok til at kroppen er sliten, og i kveld vanker nok et julebord, Colombianos julebord.

Det er en samling av oss som er adopterte fra Colombia, vi har noen treff i løpet av året, og julebordet er en av de større. Så jeg gleder meg veldig til å møte folkene igjen, da jeg ikke har sett mange av de på lenge. Og for å lade opp til kvelden så har jeg gjort minst mulig, faktisk så lite at det kan summeres opp med tre aktiviteter. Eller tre filmer kan jeg vel kanske si, jeg har sett Thor filmen, og Avengers filmen, og i skrivende stund ser jeg halvveis på Elling.

Og en liten ting til

Glemte helt å nevne at pakken jeg bestilte på Black Friday, en kinesisk videostabilisator, den kom i går så jeg rakk å hente den rett etter kursene som jeg var på. Så nå har jeg så og si alt av utstyr for å starte i gang med ordentlig videoproduksjon, eller ja, jeg har det meste nå klart. Så følg med fremover nå, det er jo en del av dette Desember prosjektet.

Kort blogg i dag, men kanskje det kommer et halvveis innlegg i kveld, men som sagt så skal jeg få det til å bli en vane å blogge ofte. Og da er det jo ikke alltid det kan være så langt.

-Owlando-

Advertisements

Legg igjen noen ord