Ryddedagen

Det er greit å rydde litt

I Desember var det for meg som for mange andre, litt å gjøre. Og leiligheten fikk merke det ved at det ikke ble så mye rydding og vasking. Så hvorfor ikke bruke denne dagen til litt nyttårsrens?

Ting skal i boden

Boden min har jeg ikke hatt tilgang til på flere måneder, men takket være en grei nabo som lånte meg en avbiter tang, så knakk endelig låsen. Og jeg fikk ny tilgang til boden, endelig. I boden er det ganske mye ting fra før av, men mer skal det bli. Ett mål i løpet av våren er å rense den helt. Et prosjekt som jeg trenger hjelp til for så vidt, for det er mye som sagt.

Savner man det ikke, trengs det kanskje ikke

Boden har samlet ting siden 2011, og det er utrolig mange minner der. Men mye er også utrolig mye skrot. Og jeg tenker at dersom jeg ikke har savnet noe på de seneste tre årene, så kan det gå. Pappa er med på en marknad en til to ganger i året, og jeg tror det kan være mye i boden min som er marknadsmateriale.

Ja, en reell opprydding er det som har skjedd i dag. Og i morgen blir det vel en lat dag, og litt trening da. Litt mer om det i et senere innlegg. Ha en fin Lørdag.

(P.S: Bildene gir ingen mening nå heller, hehe)

-Owlando-

Advertisements

Legg igjen noen ord