Pang pang i det nye året

Godt nytt år kjære leser

Hei og velkommen hit, et nytt år og en ny start for Owlando. Det feires med rakett smeller, og i skrivende stund er jeg selv ute å ønsker det nye året velkommen. Godt nytt år kjære leser!

En ny begynnelse for Owlando

Som før så markeres en ny start med en total tømming av tidligere innhold. Man må starte med blanke ark og nye fargestifter som det sies.

I året som har vært har jeg brukt mye tid foran skjermen i forbindelse med både logo design, foto forsøk og oppstarten av en YouTube kanal. Nå har jeg hentet meg mye erfaring til å kunne begynne med det jeg lenge har planlagt. Å få reelt liv i Owlando nettstedet og de sosiale mediene jeg er på, dette inkluderer Facebook, Instagram, og YouTube. Twitter er på autopilot og speiler generelt bloggen og Instagram. Slik skal det også være fremover til jeg eventuelt finner en bedre måte å bruke det på.

Multimedia satsning for fullt

Så ja, nå som jeg har brukt 2017 til et prøveår, både for å lære mye nytt, og å samtidig prøve ut ulike strategier. Men nå har jeg kommet til et punkt der jeg har lyst til å satse for fullt på digitale medier. Fotografi, video-publisering, og design er hovedpunktene. Og du vil få se mye av dette i året som kommer.

Lev livet, ta sjanser, og lær. Bare slik kan du slå deg helt til ro når alderdommen kommer.

Jeg vet ikke helt hvor jeg leste dette, eller om jeg bare kom på akkurat denne formuleringen selv, men det er slik jeg vil ha det. Jeg vil ikke gå å bli gammel uten å det minste ha prøvd å følge de ulike drømmene man hadde som ung. Man må våge for å vinne sies det, og etter å nå ha brukt ett år på jobbsøking og diverse, så vil jeg gå hardere til verks. Men jeg vil gå min egen vei, og det er det jeg nå skal, med denne nye begynnelsen. Velkommen 2018!

Følg gjerne med meg på veien fremover, og feire med måte i natt!

-Owlando-

Advertisements

Legg igjen noen ord