Spilltid: Nonstop Chuck Norris

Chuck Norris er tilbake

Ikke at jeg vet om han noengang dro, men nå er han tilbake i et nytt mobilspill, som er av den endeløse typen. Spillet heter Nonstop Chuck Norris!

Endeløs slakt av fiender

Spillet er veldig enkelt egentlig og det meste går på automatikk. Man er selvfølgelig Chuck Norris, og man skal ut å banke skurker. Man får penger for hver skurk man banker, og det kan man bruke for å oppgradere våpen, bekledning og lignende. Dette gjør deg istand til å ta vanskeligere skurker. Og sånn forløper det.

Bli gradvis sterkere

Etterhvert som du har bekjempet en del fiender vil du møte en fiende som er usaklig sterk, og som du ikke kan komme forbi. Da kan du åpne et rift, som tar deg tilbake i tid, men du beholder styrken du har bygd opp. Og du får en super bonus, slik at du raskt går igjennom de samme nivåene, og når du kommer tilbake så er du mye sterkere enn når du sist var der. Slik holder nå spillet på, og det er spennende å se hvilke fiender man møter underveis. Og det fine med det er at man slipper å tenke så mye. Man kan kose seg med å se på, og få servert uendelig antall med Chuck Norris vitser.

Det meste går automatisk

Som nevnt så går dette nesten av seg selv, Chuck går rundt å banker skurker. Tjener penger, og går opp i nivå. Spillet trenger kun hjelp fra deg når fiendene har blitt for sterke, da må du oppgradere, og så kommer han seg videre på egenhånd. Og når det er sterke bosser, da får du også beskjed om at du må steppe inn. Foruten dette så kan du avslutte spillet og neste gang du logger på så har Chuck tjent mer penger og fått ekstra utstyr som gjør at du kommer deg lengre. Alt i alt et morsomt spill, og som er greit for tidsfordriv. Ekstra pluss er det hvis man har sansen for Chuck Norris humoren, noe jeg har.

Konklusjonen

Liker du denne type spill og Chuck Norris så kan jeg absolutt anbefale å prøve det. Selv har jeg kommet et lite stykke allerede, og synes det er ganske gøy. Det kan kanskje bli litt tregt i lengden men sånn er denne typen spill. Rett og slett fordi det er lagt opp til at utålmodige sjeler skal betale ekte penger for å få raskere tilgang til det bedre utstyret.

Fin grafikk, morsom humor, og et enkelt konsept gjør at dette er et spill som er lett å plukke opp, og lett å legge fra seg. Og nettopp det gjør det så enkelt og morsomt å spille i korte perioder i løpet av dagen. Og jeg tror det er viktig for spill i dag, i alle fall for mobilspill. De skal kunne spilles raskt og enkelt på vei til bussen, på bussen, på do, og lignende tilfeller der man trenger tidsfordriv.

Terningkast: 5

Selv når døden inntreffer, så er det en vits klar.

-Owlando-

Advertisements

Legg igjen noen ord