Litt om meg og mitt

En slags presentasjon

Ja da, etter første innlegget så bør jo en presentasjon av selve blogg forfatteren eller hva man nå skal kalle dette. Så kort fortalt, mitt navn er Vegard Orlando. Navnet Owlando er et pseudonym og kommer av kjærlighet for fugler og ugler. Jeg bor i Oslo og jobber som freelancer i ett eventbyrå. Trives godt med denne varierte arbeidsmåten, men søker fulltids jobb. Er adoptert fra Colombia, så jeg er vel en Norsk Colombianer som det kalles. Sjokolade utenpå, ost innvendig eller noe sånt. Eller nei, kinderegg kan man jo også kalle det, haha.

Hobbyer og sånt

Neste steg i introen er å fortelle litt om hva jeg liker og hva jeg holder på med på fritiden, og her kan jeg si at det går i fotografi, lage videoer, reise når jeg kan, og ellers være sosial. Har også gaming som en ganske stor hobby, eller det tar iaf en del av min tid. Ikke at jeg gamer noe spesielt, men jeg spiller mye med kamerater. Foto delen har vært en del av livet mitt siden jeg var liten, det begynte med kompaktkameraer, og gikk etterhvert til at jeg fikk låne pappa sin gamle speilrefleks. Bilderedigering, og videoredigering tar tid, men det er virkelig det jeg liker å holde på med. Tida flyr, og jeg tenker ikke så mye over det når jeg først har satt meg ned med ett prosjekt.

Diverse saker

Foruten dette så er jeg barnslig, spontan og liker varierte dager. Holder meg vel litt mye innendørs på vintertiden, og det totalt motsatte når sommeren kommer. For da er det jo bare godt å være ute å nyte sola de få dagene man får når man først bor i Norge. Jeg har bodd i utlandet, og savner det en del for å si det sånn. Men man lærer også å sette pris på varierte årstider, så jeg er nå glad for det om. Er glad i å se filmer, elsker fugler, ikke fullt så glad i å spise egg og grønnsaker, og har en forkjælighet for alskens kosedyr. Mye av dette finner du ut av dersom du kikker innom bloggen i ny og ne. Og sånn kan vel introduksjonen avsluttes, vil du vite mer om meg og mitt så er jo det litt av poenget med bloggen, så følg gjerne med.

Livet er et stort eventyr, der du selv bestemmer mye av det som skal skje. Og så er det en stor dose uforutsigbare ting, og det er det som gjør det hele spennende.

Vi blogges!

-Owlando-

Advertisements

Legg igjen noen ord