Hvem er jeg som skriver

Owlando

En slags introduksjon fra meg

Hei folkens og kjære lesere, dette innlegget skal være såpass egoistisk at det bare handler om meg. Introduksjon som det også kalles, så la meg starte med mitt navn, Vegard Orlando. Jeg er adoptert fra Colombia, så jeg er en Norsk Colombianer, eller hva man nå skal kalle det. Identitet er et ganske stort tema for adopterte, og det skal jeg komme mer innpå etterhvert. Sånn hvis du lurer på hvordan jeg ser ut, så kan jeg si at jeg ser ut som på det bildet nedenfor. Eller noenganger ser jeg sånn ut, andre ganger har jeg kortere hår, lengre hår, og så videre.

owlando

Jeg elsker å reise, og noe av det første jeg gjorde i livet var å ta en lang reise fra Colombia og hele veien til Norge. Det satte spor, samtidig fikk jeg to reiseglade foreldre her i Norge som har tatt meg med på turer rundt omkring i verdenen siden jeg var to år gammel. Denne reiselysten adopterte jeg, og nå i dag reiser jeg så fort sjansen byr seg, uansett hvor.

Hobbyer, jobb, fritid og livet sånn generelt

Jeg vokste opp i ei lita bygd i Hedmark, hadde en fin oppvekst og fant fort glede for kreative gjøremål. Tegning, maling, fotografering, og videofilming var noe av det beste jeg visste, foruten det å tilbringe mye tid foran min kjære Sega Mega Drive spillkonsoll. Det gikk i Sonic The Hedgehog for å si det sånn. Og det gjør det fortsatt den dag i dag, selv om konsollen er sånn ganske oppgradert siden den gang.

Mine kreative interesser har ledet meg til å ta utdanning innenfor både fotografering og grafisk design. Ett år på Folkehøgskole i Nordland lærte meg mye om fotografi og reiseliv, backpack foto het linja, og det var et uforglemmelig år. Senere ble det til at jeg tok en grafisk design utdannelse i Oslo, som jeg senere utviklet til en Bachelor innenfor Digitale medier.

Annet enn det så har jeg vært i militæret, et kaldt år på Rena leir. Mye lærdom og erfaring jeg ikke ville vært foruten, men jeg vil helst ikke igjennom alt det der en gang til, det må sies. Jobbet en del innenfor IKT, kundeservice, og detaljhandler, men det var før jeg tok sjansen på studiene. Nå i dag jobber jeg som en Captivator hos JCP Nordic, det er et slags event byrå, og der trives jeg godt. Mye varierte jobber, gode kollegaer, og et dynamisk miljø. Siden det er en type freelance arbeid så må jeg jo også nevne at jeg søker fast jobb. Gjerne heltids.

Owlando

Så var det den personligheta da

Så var det personligheta da, jeg ser meg selv som spontan, kreativ, og optimist. Venner bekrefter dette, med spesiell vekt på den spontane biten. Jeg tar hver dag som den kommer, og lever fint på Hakuna Matata og Carpe Diem sitatene. Livet er et eventyr, og det er viktig å gjøre så mye som mulig ut av det. Jeg elsker å bli kjent med nye folk, reise ut på utflukter, trene på treningssenter, og å tukle med mine hobbyer. Sånn som denne bloggen, jeg liker veldig godt det å skrive, samt å jobbe med digitale medier sånn generelt. Det er mye kjærlighet i det du finner på disse sidene, håper du kan føle det. Jeg har nylig registrert meg på blogglisten.no, og håper du har lyst å følge meg.

Tja, det var vel en grei introdukjson, hvis du vil bli bedre kjent så ta gjerne kontakt, eller mitt beste tips er å bare følge bloggen, da vil du få et ganske så bra innblikk i mitt liv og meg.

Life is an adventure, so make the most of it!

-Owlando-