Forkjølelsen og veien hjem

Sola skinner og jeg er forkjølet

Det ble som jeg hadde antatt, bussturen og besøket på slottet tok sin pris. Jeg våknet opp med sår hals, rennende nese, og en anelse av feber. Men men, enda godt det ikke kom ordentlig på meg før slutten av reisen. Sola bestemte seg også for å vise seg fra sin beste side i dag, så det lyste opp i hotellrommet.

Det ble en siste frokost på hotellet, og så kom taxien vi hadde bestilt. Rett opp til flyplassen, og Gud så varmt det skulle vise seg å bli i dag. Er ikke det typisk, men jeg fikk nå sett på veien ut av byen, hvor vakkert Napoli er i sollys. Så ja, jeg skal definitivt tilbake hit til våren eller en annen tid på året når det er varmt og en bedre sol-garanti.

Hjem til hverdagen

Eventyret i Napoli er over, og det har vært en utrolig flott tur, til tross for været. Det var godt å få reist med mamma og pappa igjen slik som vi gjorde masse av før. Samtidig var det gøy med en byferie igjen, det er jo alltid litt annerledes enn en strandferie. Med meg hjem har jeg spaghetti, gode minner, en forkjølelse, og en utrolig lyst til å vende tilbake. Men først noen måneder med hverdag, jobb, og tja hva annet som måtte vente fremover. Hvem vet hvor neste eventyr går, det vil bare tiden vise. Håper du følger med !

-Owlando-

Advertisements

Legg igjen noen ord