Bio

Owlando

Historien om Owlando

Hei, og velkommen til min nettside, mitt navn er Vegard Orlando, og jeg er han fyren på bildet ovenfor. Ikke det at du ser så mye av meg der, så jeg slenger med dette bildet her for å vise hvordan jeg ser ut.

owlando

Sånn ser jeg altså ut, noen ganger med lengre hår, andre ganger med kortere hår. Uansett, jeg er adoptert fra Colombia, jeg kom hit til Norge da jeg var ca 16 måneder, pluss minus noen måneder. Lenge før taleevnen kom, så jeg kan dessverre ikke noe av Spansk, men fikk derimot en østlandsk norsk dialekt. Så jeg er en nordmann i et Colombiansk skall, eller hva skal man si, mer om det der dillemaet kommer i et innlegg en eller annen gang.

Som person er jeg spontan, ivrig optimist, kreativ, og dagdrømmende. Det er viktig å ha drømmer, ikke sant? Liker en aktiv jobb, gode venner, reiseliv, turer til fjells, turer på stranda, kinofilmer, må jo nevne trening, og mer. Vil du vite mer om meg så kan jeg foreslå å følge bloggen, det er mitt stalltips.

Interesser og hobbyer

Som liten guttunge fikk jeg interessen for fotografering, det var alltid stas å låne engangskameraene på ferie for å ta masse drittbilder. Men sakte men sikkert lærte jeg meg litt mer om hvordan de funket, og interessen steg den dagen jeg fikk låne pappas gamle speilrefleks kamera. Det var vel ca her jeg fant ut at jeg ville holde på med noe innenfor fotografering. Kombinert med en kjærlighet for reiseliv så har jeg alltid søkt etter en jobb som kan blande disse to interessene. Stikkord, jeg søker fortsatt. Reiseliv var noe av det første jeg gjorde i livet, hele veien fra Colombia til Norge. Og med to reiseglade foreldre så er det jo klart at jeg adopterte en reiselyst uten like. Jeg kan ofre mye for en mulighet til å kunne reise og å utforske nye steder, med kameraet rundt halsen er jeg klar for eventyr anytime!

Foruten dette så har jeg i senere tid fått opp interessen for grafisk design, og videofilming. Dette resulterte i en utdanning innenfor digitale medier, med fokus på fotografi, grafisk design, og video. Ganske åpenbart hva valget var.

Veien videre

For øyeblikket er jeg nå en relativt nyutdannet foto-grafisk-designer, eller hva man skal kalle det. Jeg er på søken etter en jobb innenfor digitale medier, og håper på å en dag finne drømmejobben. Men inntil jeg finner den, så er jeg freelancer innenfor et event byrå, og får prøvd meg på alle mulige morsomme jobber. Følg meg gjerne på veien videre, du finner meg på de fleste sosiale medier med brukernavnet @owlando eller #owlando, eller så kan du jo bare trykke på de knappene nederst på siden.

Er du forresten en arbeidsgiver som er på utkikk etter en kar som har lyst å jobbe, så ta en kikk her på min LinkedIn profil.

Livet er et stort eventyr, og jeg skal få gjort mest mulig ut av det!

– Owlando