Desembers lille store prosjekt

Da var det jul igjen da, eller nesten

Tida flyr det er det ingen tvil om, for nå er det jammen meg snart jul igjen, synes ikke det var lenge siden sist. Da jeg var mindre så vet jeg de voksne sa at du må nyte at tiden går sakte, desto eldre du blir jo raskere flyr tida. Og det hadde de jammen rett i, de seneste dagene har det gått i jobbing, og det å bli frisk fra en ganske seig forkjølelse. Nå tror jeg at jeg har klart å overvinne sistnevnte, og det er var i grevens tid, eller hva man nå sier.

Trening har det blitt lite av de siste tre ukene, delvis pga reise, delvis pga sykdom, og også ganske så lav motivasjon. Jeg har planer om å komme meg på senteret på Mandag igjen, så skal pushe meg selv ekstra hardt den dagen. Spent på hvor mye kroppen har forfalt av den manglende treninga. Krysser fingrene gjør jeg nå uansett, men nå…

Og nå over til innleggets kjerne

Som nevnt er det første Desember, og jeg er en person som liker å starte opp prosjekter på spesielle dager. Det betyr at i dag går startskuddet for et nytt prosjekt jeg har på gang, og det skal fortelle litt om her. For siden tidlig i vår så beveget jeg meg litt ut på streaming og video verdenen, og det var noe jeg falt ganske så pladask for. Det var rett og slett utrolig moro, dog jeg manglet mye utstyr til å gjøre nettopp dette. Blant annet så har min tidligere Mac ikke vært sterk nok til å engang kjøre video uten at det hakker, men nå er det meste av utstyr i boks. Og jeg er ganske klar, litt usikker på veien fremover, men jeg er klar til å begynne å gå.

Veien til streaming, det er ganske mange veivalg allerede fra første steg. Jeg kan se fremover at det står skiltet YouTube, Twitch, og Periscope blant annet. Men valget står vel helst mellom YouTube eller Twitch. Om ikke begge, for Twitch er jo mest for streaming av spill, men YouTube er mer for videoer og annet. Selv om de også støtter game streaming. Men nå som det skal begynne så trengs det en plan.

Planen er som følger

I dag skal jeg på videokurs hos foto.no og der regner jeg med å få mye bra input på en god del ting. Kursene tar for seg hvordan man begynner med video, hvordan man redigerer, hva slags utstyr man bør ha, og hvordan man setter opp utstyret for å lage en god stream. Så du kan vel egentlig si at jeg har begynt første skritt i prosjektet med disse kursene. En annen ting for å komme igang med det hele er å være aktiv, ikke bare i video og streaming biten, men også på sosiale medier som Instagram og bloggen her. Alt som havner på Instagram og bloggen er satt til å havne direkte på Facebook siden min, så følg gjerne med på den også.

Så kort fortalt er min plan for Desember å legge alt grunnlaget for å starte med multimedia produksjon for YouTube/Twitch, foto publisering på Instagram, og å oppdatere blogggen her daglig, og på samme tid få Facebook siden min til å bli jevnt aktiv med innhold. Jeg skal rett og slett komme meg inn i en digital livsstil der dette blir vane, de første stegene er vanskeligst. Så ønsk meg gjerne lykke til, og følg meg veldig gjerne på de ulike mediene.

Jeg skal love å gjøre alt jeg kan for å komme med godt innhold fremover, og du vil fort få følge utviklingen av det hele fremover, jeg gleder meg!

– Owlando –

 

Advertisements

Legg igjen noen ord